9.Sınıf Edebiyat 4.Ünite (Masal-Fabl) Ünitesi Konu Anlatımı

9.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersi 4.ünite içinde “masal, fabl, edat, bağlaç ve ünlem” konuları yer almaktadır. 4.ünite yani masal-fabl ünitesine hazırlık yapmak ve sınava çalışmanız için bu ünitede yer alan konuları tek bir videoya toplayarak sizlere sundum. Milli Eğitim Bakanlığının müfredatına ve kitabına tamamen uyumlu bir şekilde hazırlamış olduğum videoda, konuları en detaylı şekilde örnekleriyle ele aldım. Bu videoyu seyrederek bu ünitede yer alan tüm konulara hakim olabilir ve sınavınıza en doğru şekilde çalışabilirsiniz.

9.sınıf edebiyat 4.ünite konu anlatım videosu:

Yukarıdaki videoda kullanmış olduğum slaytaki bilgilerden hareketle hem tekrar yapmak hem de sınav öncesinde çalışma yapmanız için “9.sınıf edebiyat 4.ünite ders notları çalışma PDF” oluşturdum. PDF çalışma kağıdında ünitedeki tüm konuların anlatımlarına yer verdim. Ayrıca her konunun altına ihtiyaç duymanız halinde izlemeniz için video ekledim. Böylelikle ihtiyaç duyduğunuz konuya tıklayarak detaylı anlatımlarına ve örneklerine ulaşabileceksiniz.

9.Sınıf Edebiyat 4.Ünite Konuları

Öğrencilerin edebiyat derslerine daha zevkli ve kolay bir şekilde çalışmaları amacıyla hazırlamış olduğum video ve PDF çalışma kağıdını arkadaşlarınızla paylaşarak onların da faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Hem video hem de video destekli çalışma PDF kağıdıyla ilgili her türlü yorumunuzu bizlere ulaştırabilirsiniz.

9.Sınıf Edebiyat 4.Ünite PDF Deniz Hoca

Sitemizde “9.Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ünite Çalışma” videolarını ve özet PDF çalışma kağıtlarını bulabilirsiniz. 9.sınıf edebiyat Deniz Hoca PDF dosyaları için web sitemizi takip edebilir, tüm dosyaları “Edebiyat Ders Notları Deniz Hoca PDF” bağlantısından ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK YAZILAR
PDF / Slayt
9.Sınıf Ders Konuları
TYT Türkçe 
AYT Edebiyat

Yorumları Gör (1)

İlgili Yazılar